Toate licitatiile postate

Lista | Grila

RO22-0203786

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
===============================
✅Burca Ionut
Dublu Camp. National !
1 Nat Fond 2010
1 Nat AS fond 2010
8 Fond Europa 2010
Etape Fond 2010
2e 629km 2174p.
6e 601km 513p.
10e 562km 14422p.
Semifrate cu tata si mama lui RO15-431786
1 National AS Maraton
Spania 2019
===============================
✅”SUPER 61″ MOISE DINU
LOC 1 NAT MARATON 2008
LOC 1 NAT FOND 2008
TATA LUI:
„SUPER55”
1 NAT.MARATON 2011
„SUPER40”
1 NAT.AS FOND 2014
„SUPER41”
2 NAT.AS MARATON 2015
„SUPER23”
2 NAT.MARATON PALM. 2016
BUNICUL LUI „SUPER 003″
1 NAT.AS MARATON 2014
=============================
✅”sony strong” Burca Ionut
albastru
1e nat.marat.nat.palm „15
2e nat.palmares berlin
7e nat.as maraton palm`15
7 x loc 1* 2015
2 x loc 1* 2014
4 x loc 2* 2015
1 x loc 3* 2014
super zburator de maraton
si maraton national,etape nationale: 950km – 1100km
in perioada 2014 – 2015!

-urmasul lui”eurodiamond”
p. & h.p. brockamp

-fiul lui „strong”
7e international maraton
cupa europei
6 x loc 1 maraton
==============================
✅„Cuca” Nita Mihai
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)
Semisora cu
Loc 1 Nat.Marat.Palm 2ani
==============================
✅„SUMMER NIGHT”Albastru
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
=============================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    100.00RON

  • Licitatii:

    0

  • Postat in:

    28 septembrie 2022 8:53 AM

  • Expira in:

    454962

RO22-0203863

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
================================
✅”De Gouden 10″ F. de Boer
1e Nat. Cahors 10323p.
7e Nat. Bordeaux 5660p.
12e Nat. Montauban 8514p.
„Gouden 10” brother with:
1e NPO Limoges
2e Nat. Narbonne
„Gouden 10” is his
grandfather:
1e Int. Pau 1127km 9908p.
2e Nat.St.Vincent 12152p.
==============================
✅Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
12 Code 3626 p. 2017
43 Madona 3464 p. 2017

Tata lui Loc 1
National Marat.2021 0.20p

„Power Night” Loc 1 Mondial Maraton.

Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
==============================
✅Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret

2014 cu 4,4 puncte.

Gdansk Nat. 2/2447 p.
Lebork Nat. 7/1956 p.
Birzai Nat. 96/4563 p.
==============================
✅„Cuca” Nita Mihai
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)
Semisora cu
Loc 1 Nat.Marat.Palm 2ani
==============================
✅„SUMMER NIGHT”Albastru
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
================================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    100.00RON

  • Licitatii:

    0

  • Postat in:

    28 septembrie 2022 8:54 AM

  • Expira in:

    454662

RO22-0203777

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
======================
✅”Maximus” Cioaca Florin
Loc 1 Nat. AS Maraton Tin 2016
Melitopol I 954km
7 / 2529p.
Melitopol II 932km
16 / 1753 p.
Melitopol III 950km
83 / 3613p.
===========================
✅Solzat Inchis p.a
Iureti Relu”Burebista”

1 Nat Palmares Maraton
3 Olimpic Maraton Prozan
2 Gdansk 917km
15 Paslek 859km
13 Elblag 880km
30 Slupsk 1005km
38 Elblag 880km
============================
✅„Cuca” Nita Mihai
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)
Semisora cu
Loc 1 Nat.Marat.Palm 2ani
==============================
✅„SUMMER NIGHT”Albastru
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
=============================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    100.00RON

  • Licitatii:

    0

  • Postat in:

    28 septembrie 2022 8:54 AM

  • Expira in:

    454362