Cautare avansata

RO22-0203823

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
================================
Mama este fiica din:
Saracutu Daniel
✅Campion National FCPR
Loc 1 National AS Maraton Tin. 2014
28.68 puncte
Loc 4 National Maraton
Tineret 2014

Rozan 894km 18/7256 p.
Rozan 894km 20/2730 p.
Goldap 1003km 94/4981 p.
============================
Mama este nepoata din: „004”

Magirescu+Ojog+Dorneanu
✅1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
12 Code 3626 p. 2017
43 Madona 3464 p. 2017

Tata lui Loc 1
National Marat.2021 0.20p
„Power Night” Loc 1 Mondial Maraton.

Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
==============================
Mama este nepoata din:
Albastru Pana Alba
Magirescu+Ojog+Dorneanu
✅2 Nat.AS Maraton Palm.”17
sora de cuib cu
RO 556004-14
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani

Mama lui: Veldenul Jr.
Loc 1 National Grand Prix
2022
=============================
Tata este fiu din: „Campionul”

✅1 nat Pal Maraton 3ani „14
1 nat Pal Mar Extr 3ani”14
1 nat Pal Mar Extr 3ani”15
2 nat Palm Harkov „15
4 nat Palm Maraton Nat „15
4 nat Palm Marat Extr „14
Frate bun cu:
4 nat Plam Marat Extr 3ani
2012 2014 2015
===============================
Mama este fiica din:Nicola Sorin „Olimpica
✅1 nat Maraton Maturi 13; 1 nat Marat Extrem 13;
2 nat Palm Maraton M 14;
2 nat Palm Marat Extr14;
2 lot Olimpic al Romaniei la categ. E 2014;
3 nat Palm As Maraton 14
8 nat As Maraton 14
15 CAT.E Olimpiada 15
LOC 4 CAT. E CUPA EUROPEI DORTMUND 2014
=================================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    250.00RON

  • Licitatii:

    1

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 5:09 PM

  • Expira in:

    360074

RO22-0203712

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
===============================
Origine de top la categoria fond !!!
===============================
Tata este fiu din:

Burca Ionut
Dublu Camp. National !
Loc 1 Nat Fond 2010
Loc 1 Nat AS fond 2010
Loc 8 Fond Europa 2010
Semifrate cu tata si mama lui RO15-431786
Loc 1 National AS MaratonSpania 2019
===============================
Tata este nepoot din:
„sony strong” burca ionut

1e nat.marat.nat.palm „15
2e nat.palmares berlin
7e nat.as maraton palm`15
7 x loc 1* 2015
2 x loc 1* 2014
4 x loc 2* 2015
1 x loc 3* 2014
super zburator de maraton
si maraton national,etape nationale: 950km – 1100km
in perioada 2014 – 2015!

-urmasul lui”eurodiamond”
p. & h.p. brockamp

-fiul lui „strong”
7e international maraton
cupa europei
6 x loc 1 maraton
=================================
Mama este fiica din:
RO09-077814  Strut Gheorghe

Loc 1 National Palmares Fond 2011
Loc 6 Nat. Fond Tin 2010
Loc 4 jud Fond Tin

Fiica din original Andre
Colbrandt – Florizone
=============================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    250.00RON

  • Licitatii:

    1

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 4:48 PM

  • Expira in:

    359774

RO22-0203656

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
================================
Super familie de top maraton !!!
================================

✅Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
12 Code 3626 p. 2017
43 Madona 3464 p. 2017

Tata lui Loc 1
National Marat.2021 0.20p

„Power Night” Loc 1 Mondial Maraton.

Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
===========================
✅Albastra
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret

2014 cu 4,4 puncte.

Gdansk Nat. 2/2447 p.
Lebork Nat. 7/1956 p.
Birzai Nat. 96/4563 p.
===========================
✅Albastru Pana Alba
Magirescu+Ojog+Dorneanu
2 Nat.AS Maraton Palm.”17
sora de cuib cu
RO 556004-14
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani

Mama lui: Veldenul Jr.
Loc 1 National Grand Prix
2022
=========================
✅Gut Breaz „Pand’Ora”
Dragusin Ionut
Loc 1 Nat.AS Marat.Pal 16
Loc 3 Nat.Pal. Maraton 16
Loc 7 Nat.AS Marat. 15
Loc 1 Bialystoc 931km
Avans 1 ora.
=========================
✅”Zwart Goud” Jelle Jellema

„Zwart Goud” este baza
crescatoriei Jellema.

Este tata, bunic si
strabunic la multi
zburatori de top.
=========================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    350.00RON

  • Licitatii:

    3

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 3:14 PM

  • Expira in:

    359474

RO22-0203754

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
=============================
Tata este fiu din:
Rosu,”Leonidas”

Loc 1 Nat. As Maraton Palmares 2019.56,74p
Loc 1 Nat. Maraton GrandPrix 2019. 1,42p
Loc 1 Nat. Birzai Palmares 2019 2,57p
Loc 2 Nat. Maraton Palmares 2019 18,67pFam Bodor
====================================
Mama este fiica din:
Burca Ionut
Dublu Camp. National !
Loc 1 Nat Fond 2010
Loc 1 Nat AS fond 2010
Loc 8 Fond Europa 2010

Semifrate cu tata si mama lui RO15-431786
Loc 1 National AS MaratonSpania 2019
==============================
Mama este nepoata din:

SUPER 61”MOISE DINU

LOC 1 NAT MARATON 2008
LOC 1 NAT FOND 2008

TATA LUI:
„SUPER55”1 NAT.MARATON 2011
„SUPER40”1 NAT.AS FOND 2014
„SUPER41” 2 NAT.AS MARATON 2015
„SUPER23” 2 NAT.MARATON PALM. 2016

BUNICUL LUI
„SUPER 003” Loc 1 NAT.AS MARATON 2014
==============================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    250.00RON

  • Licitatii:

    1

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 2:40 PM

  • Expira in:

    359174

RO22-0203862

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
================================
100% Genetica de Campion National Maraton !!!
================================
Descendent din:
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Loc 1 Nat.AS Maraton 20017
Loc 8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu Loc 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
12 Code 3626 p. 2017
43 Madona 3464 p. 2017
Tata lui Loc 1 National si mondial Maraton .2021 0.20p
Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
================================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Loc 2 Nat.AS Maraton Palm.”17
sora de cuib cu
RO 556004-14
Loc 1 Nat.AS Maraton 20017
Loc 8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Mama lui: Veldenul Jr.
Loc 1 National Grand Prix 2020
=============================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
15 Nat. AS Maraton
24 Nat. AS Maraton Palm
8 AS Maraton Prov.Moldova
Sora cu mai multi
porumbei de top sositi in noapte.
Mama si bunica pentru porumbei de super top !
===============================
Gut Breaz”Pand’Ora”
Dragusin Ionut
Loc 1 Nat.AS Marat.Pal 16
Loc 3 Nat.Pal. Maraton 16
Loc 7 Nat.AS Marat. 15
Loc 1 Bialystoc 931km
Avans 1 ora.
=============================
Nicola Sorin
1nat Pal Maraton 3ani „14
1nat Pal Mar Extr 3ani”14
1nat Pal Mar Extr 3ani”15
2nat Palm Harkov „15
4nat Palm Maraton Nat „15
4nat Palm Marat Extr „14
Frate bun cu:
4nat Plam Marat Extr 3ani
2012 2014 2015
============================
Nicola Sorin „Olimpica
1 nat Maraton Maturi 13; 1 nat Marat Extrem 13;
2 nat Palm Maraton M 14;
2 nat Palm Marat Extr14;
2 lot Olimpic al Romaniei la categ. E 2014;
3 nat Palm As Maraton 14
8 nat As Maraton 14
15 CAT.E Olimpiada 15
LOC 4 CAT. E CUPA EUROPEI DORTMUND 2014
===========================
”SUMMER NIGHT”Burca Ionut
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
===========================
”Cuca” Nita Mihai
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)
Semisora cu
Loc 1 Nat.Marat.Palm 2ani
================================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    400.00RON

  • Licitatii:

    4

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 2:14 PM

  • Expira in:

    358874

RO22-0203745

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
==============================
Ambii parinti sunt fiu si fiica din Campioni Nationali Maraton Palmarese !
==============================

Mama este fiica din: „Burebista”

Solzat Inchis p.a
Iureti Relu

Loc 1 Nat Palmares Maraton
Loc 3 Olimpic Maraton Prozan
2 Gdansk 917km
15 Paslek 859km
13 Elblag 880km
30 Slupsk 1005km
38 Elblag 880km
===============================
Tata este fiu si nepot ( incest ) din:
„SUMMER NIGHT”Albastru
Burca Ionut
Loc 1 Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
Loc 1 Nat.AS.Maraton 2010
Loc 1 Nat.AS.Marat.Palm.2011
Loc 3 Int.Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
===========================
Tata este nepot din:

„Cuca” Nita Mihai
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)
Semisora cu
Loc 1 Nat.Marat.Palm 2ani
==============================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    250.00RON

  • Licitatii:

    1

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 1:48 PM

  • Expira in:

    358574

RO22-0203951

Click pe imagine pentru a vedea originea detaliata
si pentru a cumpara !
=============================
Mare parte din familia Campionilor
Magirescu+Ojog+Dorneanu In originea acestui pui !!!
=========================
Tata este fiu din:

Albastru Pana Alba
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Loc 2 Nat.AS Maraton Palm.”17
sora de cuib cu
RO 556004-14
Loc 1 Nat.AS Maraton 20017
Loc 8 Nat.Palm. Maraton 3 ani

Mama lui: Veldenul Jr.
Loc 1 National Grand Prix 2020
==============================
Mama este consangvina pe:

Magirescu+Ojog+Dorneanu
„Super Veldenul Jr”
Loc 1 National Grand Prix 2022

Fiul lui „005”
Loc 2 National AS Maraton
Palmares
========================
Mama este nepoata consagvina pe (fiica x nepot):

Albastra
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret

2014 cu 4,4 puncte.

Mama lui Power Night
Loc 1 Mondial Maraton
==========================
Tata este: Frate 100% cu :

„Surpria Neagra”
Loc 1 Nat. Madona Pal.
Loc 3 Nat. Madona 19091p.
sosire 03;24
Loc 8 Nat. Madona 17516p.
sosire 05;15

Semifrate cu Veldenul Jr.
Loc 1 National Grand Prix
2022
==============================
Daca nu te descurci sa licitezi, ne poti contacta la
tel 0727368870.

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    950.00RON

  • Licitatii:

    15

  • Postat in:

    28 noiembrie 2022 1:18 PM

  • Expira in:

    358274