Toate licitatiile postate

Lista | Grila

RO21-465657

Click pe imagine pentru a vedea Originea detaliata
si pentru a cumpara !
==========================
🔥Descendent din 6 Campioni Nationali Maraton 🔥

” De Olimpiade”
Loc 1 Nat.Lot Olimpic Maraton
„Olimpic 2016”
==========================
:”Pand’Ora”
Dragusin Ionut

Loc 1 Nat.AS Marat.Pal 16
Loc 3 Nat.Pal. Maraton 16
Loc 7 Nat.AS Marat. 15
Loc 1 Bialystoc 931km
Avans 1 ora.
============================
„SUMMER NIGHT”Albastru
Loc 1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
Loc 1 Nat. AS. Maraton 2010
Loc 1 Nat. AS .Marat. Palm.2011
Loc 3 Int. Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”

============================
„Cuca” Nita Mihai

Loc 1 Nat. Marat. Palm .3 ani
2010-2011-2012
Loc 2 Nat. AS. Marat. Palm. 2ani

Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)

Semisora cu
Loc 1 Nat. Marat. Palm 2 ani
======================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
12 Code 3626 p. 2017
43 Madona 3464 p. 2017

Tata lui Loc 1
National Marat.2021 0.20p

Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
===================
Albastru Pana Alba
Magirescu+Ojog+Dorneanu

Loc 2 Nat.AS Maraton Palm.”17
sora de cuib cu
RO 556004-14
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
=============================
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 072736887

RO21-466196

Click pe imagine pentru a vedea Originea detaliata
si pentru a cumpara !
=======================
Mama este fiica din:”Super 003″
Strut Gheorghe
Loc 1 Nat As Maraton 2014
Loc 1 Nat Maraton Nat 2014
Loc 2 Nat Maraton 2014

„Super 003” Nepot din „Super 61”
==============================
Mama este nepoata din:
„HUSUL 843″ MOISE DINU

1. NAT AS MARATON 2012
2. NAT MARATON PALM 2012
OLIMPIADA NITRA 2013
============================
Tata este nepot din:”Pand’Ora”
Dragusin Ionut

Loc 1 Nat.AS Marat.Pal 16
Loc 3 Nat.Pal. Maraton 16
Loc 7 Nat.AS Marat. 15
Loc 1 Bialystoc 931km
Avans 1 ora.
==========================
Tata este nepot din:

„SUMMER NIGHT”Albastru
Loc 1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
Loc 1 Nat. AS. Maraton 2010
Loc 1 Nat. AS .Marat. Palm.2011
Loc 3 Int. Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
============================
Tata este nepot din:„Cuca” Nita Mihai

Loc 1 Nat. Marat. Palm .3 ani
2010-2011-2012
Loc 2 Nat. AS. Marat. Palm. 2ani

Semisora cu
Loc 1 Nat. Marat. Palm 2 ani
============================
Tata este stranepot din: „004”

Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani

Tata lui Loc 1
National Marat.2021 0.20p

Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
==============================
Tata este stranepot din „005”

Magirescu+Ojog+Dorneanu
2 Nat.AS Maraton Palm.”17
==========================
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870

RO21-466145

Click pe imagine pentru a vedea Originea detaliata
si pentru a cumpara !
==========================
Tata este fiu din:
🔥Super zburatoare si reproducatoare🔥

Cordeanu Vasile
Loc 1 Nat AS Marat Palm 3 ani12 din 12 marat.clasate!
15000km clasati !!!
Palamares AS Maraton 4ani

Super Reproducatoare !!!

Bunica lui:
1 Nat Maraton Tin.2021
2 Nat AS Maraton Pal 2018
4 Nat AS Maraton Tin 2020
6 Nat AS Maraton Tin 2017
7 Nat AS Maraton Pal 2018
Mama lui:
Loc 18 Nat. AS Maraton
========================
Tata este nepot din:

Preda Gheorghe
Loc 2 Nat Marat Palm 3ani2015
Loc 6 Nat Marat Palm 2ani2014
==========================
Preda Gheorghe

Loc 1 Nat Record 2017 cu 28000km clasati
Loc 4 National AS Maraton Extrem Tineret 2012
Loc 4 National AS Maraton Palmares 2013
============================
Mama este fiica din:
Grigore Augustin „Fenomenul”

Loc 1 Nat.AS Maraton Tin
2017 record cu 9,98p.
Loc 1  Nat Maraton Tin 17″
Loc 1  Nat. Maraton Extrem
Loc 1  Nat. Mar Palm 18″
Loc 12 Olimpiada Prozan
Loc 2  Berlin 1105km
===========================
Mama este nepoata din:

„SUMMER NIGHT”Albastru
Loc 1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
Loc 1 Nat. AS. Maraton 2010
Loc 1 Nat. AS .Marat. Palm.2011
Loc 3 Int. Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
============================
Mama este nepoata din:
„Cuca” Nita Mihai

Loc 1 Nat. Marat. Palm .3 ani
2010-2011-2012
Loc 2 Nat. AS. Marat. Palm. 2ani

Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)

Semisora cu
Loc 1 Nat. Marat. Palm 2 ani
============================
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 072736887

RO21-465737

Click pe imagine pentru a vedea Originea detaliata
si pentru a cumpara !
=======================
Porumbeii de top din familie 👇👇👇

Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
12 Code 3626 p. 2017
43 Madona 3464 p. 2017

Tata lui Loc 1
National Marat.2021 0.20p

Semifrate cu RO17-164317
Loc 2 Nat.Mar.Grand Prix
============================
„sony strong”
burca ionut

1e nat.marat.nat.palm „15
2e nat.palmares berlin
7e nat.as maraton palm`15
7 x loc 1* 2015
2 x loc 1* 2014
4 x loc 2* 2015
1 x loc 3* 2014
super zburator de maraton
si maraton national,etape nationale: 950km – 1100km
in perioada 2014 – 2015!

-urmasul lui”eurodiamond”
p. & h.p. brockamp

-fiul lui „strong”
7e international maraton
cupa europei
6 x loc 1 maraton
==========================

„SUMMER NIGHT”Albastru
Loc 1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
Loc 1 Nat. AS. Maraton 2010
Loc 1 Nat. AS .Marat. Palm.2011
Loc 3 Int. Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
============================
„Cuca” Nita Mihai

Loc 1 Nat. Marat. Palm .3 ani
2010-2011-2012
Loc 2 Nat. AS. Marat. Palm. 2ani

Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)

Semisora cu
Loc 1 Nat. Marat. Palm 2 ani
========================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.

3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret

2014 cu 4,4 puncte.

Mama lui: Power Night
Loc 1 National Maraton cu record de puncte, 0.2puncte.
===========================
Mama este fiica  din 100% Jelle Jellema,
consangvina pe:
Reproducatorul de baza la Jelle Jellema
============================
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 072736887

RO21-466193

Click pe imagine pentru a vedea Originea detaliata
si pentru a cumpara !
=======================
Porumbeii din Familie 👇👇👇

Dublu Camp. National !
Loc 1 Nat Fond 2010
Loc 1 Nat AS fond 2010
Loc 8 Fond Europa 2010
Etape Fond 2010

Semifrate cu tata si mama lui RO15-431786
1 National AS Maraton
Spania 201
=============================
1e nat.marat.nat.palm „15
2e nat.palmares berlin
7e nat.as maraton palm`15
7 x loc 1* 2015
2 x loc 1* 2014
4 x loc 2* 2015
1 x loc 3* 2014
super zburator de maraton
si maraton national,etape nationale: 950km – 1100km
in perioada 2014 – 2015!

-urmasul lui”eurodiamond”
p. & h.p. brockamp

-fiul lui „strong”
7e international maraton
cupa europei
6 x loc 1 maraton
=========================
Loc 1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
Loc 1 Nat. AS. Maraton 2010
Loc 1 Nat. AS .Marat. Palm.2011
Loc 3 Int. Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
=========================
Loc 1 Nat. Marat. Palm .3 ani
2010-2011-2012
Loc 2 Nat. AS. Marat. Palm. 2ani

Una din cele mai bune
femele de maraton din
Romania
de 4 ori in primii 10 la maraton ( 2 x 1000+km)

Semisora cu
Loc 1 Nat. Marat. Palm 2 ani
========================

Loc 1 National Palmares
Fond 2011
Fiu original Andre
Colbrandt – Florizone
Loc 6 Nat. Fond Tin 2010
Loc 4 jud Fond Tin
=======================
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 072736887

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    725.00RON

  • Licitatii:

    13

  • Postat in:

    18 ianuarie 2022 10:15 AM