Toate licitatiile postate

Lista | Grila

RO20-166292

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
1e Nat.Marat.Nat.Palm „15
2e Nat.Palmares Berlin
7e Nat.AS Maraton Palm`15
7 x LOC 1* 2015
====================
1 Nat.Palm.Marat. 3 ani
Are norma la maraton palm.4 ani.08″/”09/”10/”11.
======================
2 Nat. Maraton Tin. 2010
7,1 puncte penalizare
Loc 6 Elblag 900km
Loc 6 Slupsk 1000km
======================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
======================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret
=======================
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
=======================
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    235.00RON

  • Licitatii:

    6

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 11:06 AM

  • Expira in:

    177636

RO20-166337

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
1e Nat.Marat.Nat.Palm „15
2e Nat.Palmares Berlin
7e Nat.AS Maraton Palm`15
7 x LOC 1* 2015
====================
1 Nat.Palm.Marat. 3 ani
Are norma la maraton palm.4 ani.08″/”09/”10/”11.
======================
2 Nat. Maraton Tin. 2010
7,1 puncte penalizare
Loc 6 Elblag 900km
Loc 6 Slupsk 1000km
======================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
======================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret
=======================
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
=======================
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    185.00RON

  • Licitatii:

    4

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 11:21 AM

  • Expira in:

    177936

RO20-166348

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Loc 1 Nat. Maraton Int. „05
2 x Krasnodon 1125km „05
===================
Freialdenhofen&Sohne
„Marseille Star”:
2 Ace Pigeon Int.
7e,12e,32e,33e,36e,194e
Nat. la peste 900km
==================
Loc 1 International Maraton
Olympic ace ’17
cat. E coeff:3,256
===================
Loc 2 International Maraton
Olympic ace ’17
cat. E coeff. 6.91
cat. C coeff. 9.91
===================
Loc 3 Nat. AS Maraton „14
Loc 7 Nat. Maraton „14
3,90 puncte.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    210.00RON

  • Licitatii:

    5

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 11:43 AM

  • Expira in:

    178236

RO20-166186

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
==================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
2 Nat.AS Maraton Palm.”17
sora de cuib cu
RO 556004-14
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
====================
1e Nat.Marat.Nat.Palm „15
2e Nat.Palmares Berlin
7e Nat.AS Maraton Palm`15
7 x LOC 1* 2015
====================
7e Internat. Maraton
Cupa Europei Dortmund
6 x loc 1 Maraton
in cariera de zburator
====================
1 Nat AS Maraton Tin 2015
1 Prov AS Marat Tin 2015
1 Jud AS Maraton Tin 2015
===================
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
===================
1e Nat.Maraton Palm. 3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    235.00RON

  • Licitatii:

    6

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 12:03 PM

  • Expira in:

    178536

RO20-166277

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Loc 1 National Maraton 2002
===================
1 Nat.Palm.Marat. 3 ani
Are norma la maraton palm.4 ani.
08″/”09/”10/”11.
===================
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
===================
1 Nat Record 2017 cu
28000km clasati
==================
1 Nat AS Marat Palm 3 ani
12 din 12
maratoane clasate!!!
==================
1e Nat.Marat.Nat.Palm „15
2e Nat.Palmares Berlin
7e Nat.AS Maraton Palm`15
===================
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    185.00RON

  • Licitatii:

    4

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 12:24 PM

  • Expira in:

    178836

RO20-166315

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
==================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret
==================
1e Nat.Marat.Nat.Palm „15
2e Nat.Palmares Berlin
7e Nat.AS Maraton Palm`15
==================
1 Nat Fond 2010
1 Nat AS fond 2010
8 Fond Europa 2010
Etape Fond 2010
Semifrate cu tata si mama lui RO15-431786
1 National AS Maraton
Spania 2019
===================
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    185.00RON

  • Licitatii:

    4

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 12:56 PM

  • Expira in:

    179436

RO20-166295

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Loc 1 nat Pal Maraton 3ani „14
Loc 1 nat Pal Mar Extr 3ani”14
Loc 1 nat Pal Mar Extr 3ani”15
Loc 2 nat Palm Harkov „15
==================
Nicola Sorin”Olimpica”
1 nat Maraton Maturi 13;
1 nat Marat Extrem 13;
2 nat Palm Maraton M 14;
==================
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
=================
Fiica Super Velden
Magirescu+Ojog+Dorneanu
15 Nat. AS Maraton
24 Nat. AS Maraton Palm
8 AS Maraton Prov.Moldova
====================
Dublu Campion National
Loc 1 Nat Fond ’13
Loc 1 Nat Fond ’12-’13
Loc 4 Nat Fond ’12
Loc 6 Nat AS Fond ’12
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    235.00RON

  • Licitatii:

    6

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 1:07 PM

  • Expira in:

    179736

RO20-166353

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Origine de top !!! Descendent din:
3 Olimpici la Maraton in familie !!!

Nicola Sorin
Loc 1 nat Pal Maraton 3ani „14
Loc 1 nat Pal Mar Extr 3ani”14
Loc 1 nat Pal Mar Extr 3ani”15
=====================
Loc 1 nat Maraton Maturi 13;
1 nat Marat Extrem 13;
Loc 2 nat Palm Maraton M 14;
Loc 2 nat Palm Marat Extr14;
Loc 2 lot Olimpic al Romaniei la categ. E 2014;
Loc 3 nat Palm As Maraton 14
======================
1 Nat.Lot Olimpic Maraton
9 Olimpiada Budapesta”15
======================
2 Nat.Marat.Extr.Tin. „15
3 Nat.Maraton Tineret „15
1 Prov.Marat.Extr.Tin.”15
1 Prov.Maraton Tineret”15
=======================
Magirescu+Ojoc
„Olimpica”
1 Nat.Fond Palmares
1 Nat. Maraton Palm. Tin.
1 Nat. Maraton Internat.
========================
Olimpic
3Lotul National Spania
Maraton Categoria E
1 Nat. Mar. Palm. „12
2 Nat. Mar. Palm. 3ani
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    210.00RON

  • Licitatii:

    5

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 1:38 PM

  • Expira in:

    180036

RO20-166352

Click pe imagine pentru a vedea video si pedigree !
Din familie 👇👇👇👇👇👇
Magirescu+Ojog+Dorneanu
1 Nat.AS Maraton 20017
8 Nat.Palm. Maraton 3 ani
Frate cu 2 Nat.AS Maraton
palmares 2017
=================
Jelle Jellema
„Sophie”
„Zwart Goud”
„Orion”
„Hellas”
===================
Albastra
Magirescu+Ojog+Dorneanu
Tripla campioana nat.
3x loc 1 National
1 Nat.Maraton Tineret
1 Nat.Maraton Nat.Tineret
1 Nat.Maraton Ext.Tineret
====================
1e Lot Olimpic 2010-2011
„Balkaniada” F.C.I
1e Nat.AS.Maraton 2010
1e Nat.AS.Marat.Palm.2011
3e Int.Maraton 2010-2011
„Cupa Continentala”
===================
Loc 1 Nat.Marat.Palm.3ani
2010-2011-2012
2e Nat.AS.Marat.Palm.2ani
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Click pe poza pentru a cumpara
Nu te descurci, suna la 0727368870 !

  • Postat de:

    Extrem Maraton Loft

  • Categorie:

  • Pret:

    285.00RON

  • Licitatii:

    8

  • Postat in:

    16 septembrie 2020 2:13 PM

  • Expira in:

    180336